PROGRAM CONFERINTA
08:30 – 10:00
Inregistrarea participantilor + Coffee break
10:00 – 11:15
PANEL 1: Inspire YOU – Care sunt cele mai intalnite obstacole cu care se confrunta startup-urile in prezent si cum le pot depasi?
Statisticile ne arata ca mai putin de jumatate dintre afaceri mai opereaza dupa primii 4 ani. Printre motive se numara lipsa educatiei financiare, investitii riscante si produse si servicii ce nu mai sunt relevante pe piata. Daca te-ai hotarat sa incepi o afacere, trebuie sa stii care sunt cele mai bune modalitati de finantare, cum sa iti protejezi brandul si ce anume trebuie sa inveti inainte de a porni la drum. Toate acestea vor fi incununate de povesti ale unor antreprenori care au reusit sa isi conduca startup-ul catre succes.

Q&A Session
11:15 – 12:30
PANEL 2: Create YOU – Cum a evoluat conceptul de branding si cum se poate aplica cu succes in 2016?
Ti-ai pus intrebarea de ce unele persoane si companii raman in mintea oamenilor si altele nu? Stim deja ca nu este suficient sa le spunem oamenilor ca suntem buni, trebuie sa demonstram acest lucru, clar si coerent, si sa stabilim o legatura emotionala cu ei. Fie ca vorbim de un brand de companie sau de un brand personal, acest panel se adreseaza celor care isi doresc sa invete cum se construieste si se mentine un brand, dar si sa afle povesti de succes din Romania si din mediul international.

Q&A Session
12:30 – 14:00
LUNCH LA RESTAURANT AVALON, Hotel Sheraton
14:00 – 15:15
PANEL 3: Imagine YOU – Ce inseamna sa fii inovator si cum influenteaza inovatia mediul de business actual?
Ne putem uita pe piata si crede ca este complet acoperita, ca nu mai putem aduce nimic nou pentru publicul nostru. Este acest lucru adevarat? Experienta ne invata ca nu, iar in cadrul panelului vom avea oportunitatea sa invatam ce inseamna sa fii creativ in business, cum poti descoperi o noua nevoie a publicului sau cum poti aborda lucrurile intr-o perspectiva fresh, astfel incat sa pornesti cu dreptul o noua afacere sau sa revolutionezi una deja existenta.

Q&A Session
15:15 - 16:30
PANEL 4: Connect YOU – Tranformarea mediului de business in era digitala: care este rolul mediului online intr-o afacere?
Daca vrem sa aflam mai multe informatii despre un subiect sau o companie, prima data cautam online. Daca vrem sa plecam in vacanta intr-un loc nou, cautam online. Daca vrem sa mancam in oras, cautam online. Alegerile noastre se bazeaza din ce in ce mai mult pe informatiile si pe recomandarile pe care le gasim in acest mediu, iar companiile nu isi mai permit sa nu fie prezente si sa nu comunice cu publicul lor.

Q&A Session
PARTICIPA SI TU!

Poti alege sa participi la conferinta si sa inchiriezi un stand de prezentare/vanzare pentru produsele si serviciile tale.
20
JOI
OCTOMBRIE
2016