Howard Johnson Hotel

Hotelul Howard Johnson Grand Plaza din Bucuresti este situat in inima orasului, in apropiere de Piata Romana si de Bulevardul Magheru, fiind o destinatie preferata atat de oamenii de afaceri cat si de turisti.
 

Hotelul dispune de 285 de camere si apartamente elegante, situate intr-o cladire cu 18 etaje. Mobilierul Ligne Roset special proiectat pentru acest hotel, ca si decoratiunile Ingo Maurer si Philip Stark contribuie la crearea unei atmosfere relaxante pe fundalul unui design contemporan rafinat. In toate camerele si spatiile publice exista posibilitati de conectare rapida la Internet.


Restaurantul Avalon este unul dintre cele mai rafinate restaurante din Bucuresti, designul interior fiind dominat de culori calde si imbogatit cu lucrari de sticla semnate Alexandru Ghildus si corpuri de iluminat Ingo Maurer.
Avalon isi intampina oaspetii cu un meniu international cu influente italiene, frantuzesti, asiatice si nord-americane.


Restaurantul Benihana le ofera oaspetilor bucatarie japoneza teppanyaki autentica, precum si un bar sushi. Clubul de sanatate FitClub functioneaza zilnic pentru oaspetii din hotel, care au acces gratuit la fitness, sauna si hammam si, contra cost, la tratamente corporale si faciale. Parcarea subterana pazita are o capacitate de 80 de locuri.
Participantele la conferinta beneficiaza de preturi speciale la cazare:

80 Euro + TVA 9% / camera single/noapte

90 Euro + TVA 9% / camera double/noapte

 

Tarifele includ micul dejun, acces la Fitness Club si internet pe computerul personal.

Pentru rezervare va rugam sa contactati receptia hotelului si sa specificati participarea la conferinta.


ADRESA

Bucuresti, Calea Dorobantilor 5- 7, Sector 1
Tel. 0040 21 201 5000;
Fax. 0040 21 201 1888
facebook.com/HojoPlaza
Web: www.hojoplaza.ro


 

PARTICIPA SI TU!

Poti alege sa participi la conferinta si sa inchiriezi un stand de prezentare/vanzare pentru produsele si serviciile tale.
20
JOI
OCTOMBRIE
2016